Košarica

RETURNĂRI & SCHIMBURI

Termenii & condiţiile pentru returnarea extensiilor de păr oxy extensions

Pentru comenzile plasate pe Oxyextensions.nl, se aplică o perioadă de 14 zile de la data când comanda este în posesia dumneavoastră. În această perioadă, puteţi evalua produsul comandat. Dacă nu sunteţi mulţumită de produs, îl puteţi returna.

Termeni de returnare

Asemănător tuturor distribuitorilor de extensii de păr, implementăm termeni de returnare stricţi. Fiecare produs returnat este evaluat pentru a stabili dacă poate fi acceptat înapoi. Pentru a evita neplăcerile, vă recomandăm să citiţi următorii termeni de returnare:
  • Perioada de notificare este de 14 zile
  • Produsul trebuie returnat în ambalajul său original
  • Extensiile returnate trebuie să aibă benzile aurii
  • Vă puteţi asigura că extensiile vor îndeplini condiţiile de returnare îndepărtându-le cu atenție din husa de plastic după primire pentru a verifica lungimea şi culoarea. În cazul în care extensiile nu sunt corespunzătoare, le puteţi introduce înapoi în ambalaj pentru a le returna.
  • Produsul trebuie returnat în condiţia originală şi ambalat corespunzător. Este responsabilitatea clientului ca livrarea produsului returnat să se desfăşoare în condiţii optime.
Vă rugăm să reţineţi: Este responsabilitatea dumneavoastră în calitate de client de a trimite produsul returnat în condiţii optime. Prin urmare, vă recomandăm să păstraţi voucher-ul şi codul de urmărire şi de trasare până în momentul primirii produsului returnat de către compania noastră. Este indicat să solicitaţi acest serviciu companiei de livrare sau poştei locale. În cazul unei posibile pierderi a pachetului returnat, vă vom solicita codul de urmărire şi de trasare a produsului. Produsele care sunt trimise, dar nu sunt primite şi care nu au fost trimise prin serviciu de urmărire şi de trasare, nu vor fi eligibile pentru returnare sau schimb. DESCĂRACAŢI FORMULARUL DE RETURNARE Extensiile pot fi înlocuite cu extensii de altă culoare atunci când îndeplinesc termenii de returnare. În cazul în care nu puteţi găsi culoarea potrivită, vă vom returna suma în termen de 7 zile lucrătoare.

Schimburi

În cazul în care doriţi să înlocuiţi produsul cu un produs de altă culoare, vă rugăm să specificaţi acest lucru pe formularul de returnare. Dacă aţi returnat produsul în urmă cu peste două săptămâni şi returnarea nu a fost încă procesată şi suma creditată în cont, vă rugăm să ne contactaţi.
RETURURI ȘI SCHIMBURI RAPIDE

Ai ales extensiile cu nuanța nepotrivită pentru părul tău? Nicio problemă! Contactează-ne pentru a returna setul achiziționat și-ți trimitem în scurt timp unul nou.

ASISTENȚĂ GRATUITĂ PENTRU ALEGEREA CULORII POTRIVITE

Știm că, uneori, alegerea culorii potrivite pentru părul tău îți poate da bătăi de cap. La propriu! De aceea, lasă grija potrivirii nuanței extensiei alese pe mâna experților noștri.

PĂR DE CALITATE

Extensiile de păr OxY sunt fabricate din păr uman de înaltă calitate, mătăsos, moale și sănătos. Le poți întreține și spăla exact așa cum faci cu părul tău. Tunde, ondulează și stilizează-ți propriile extensii Clip de la OxY fără să-ți fie teamă că le deteriorezi firele.