Košarica

METODE DE PLATA

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata Ramburs (COD)

Prin alegerea COD ca metodă de plată, puteţi plăti în numerar la livrare. În particular, veţi plăti suma totală de bani reprezentantului serviciului de curierat care soseşte la adresa indicată. În cazulul COD, nu este necesară utilizarea cardului de credit sau depozitarea banilor într-un cont bancar.

Card de Credit-Debit

Aveţi opţiunea de a face plata prin card de credit. Acceptăm carduri VISA, Mastercard. Atunci când utilizaţi un card de credit pentru a efectua plata, suma totală a comenzii este dedusă imediat de pe cardul de credit la finalizarea comenzii.

Paypal

Atunci când selectaţi Paypal ca metodă de plată, veţi fi direcţionaţi către website-ul Paypal după finalizarea comenzii. Vi se va solicita introducerea datelor Paypal şi confirmarea plăţii.

Depozit bancar

Această formă de plată vă permite transferarea facilă a plăţii în contul nostru bancar. Odată ce plata ajunge în contul nostru, comanda va fi procesată. La finalizarea cu succes a plăţii, un e-mail de confirmare va fi trimis pe adresa de e-mail indicată de dumneavoastră. E-mailul conţine datele noastre bancare.