Linia Premium

Extensiile de păr premium sunt alegerea potrivită pentru toate doamnele și domnișoarele care își doresc să aibă un păr mai lung simplu și rapid. Extensiile pentru păr OxY sunt realizate 100% din păr uman și creează un aspect natural. Datorită clemelor atașate și sistemului clip on, ele se prind cu ușurință de părul natural și se desprind la fel de simplu, fără a deteriora părul.

Toate variantele de extensii de păr premium se comportă asemeni părului natural. Ele pot fi spălate folosind produse cosmetice obișnuite și stilizate în diverse moduri: vopsite, tunse, încrețite, ondulate sau îndreptate cu placa.

În funcție de nuanța părului tău și de preferințe, ai la dispoziție diverse modele și lungimi de 40 cm și 50 cm.

Iată de ce clientele noastre îți recomandă să testezi și tu extensiile de păr premium:

1. Coafuri diversificate: fextensiile de păr OxY te ajută să-ți aranjezi părul așa cum îți dorești, indiferent de context.

2. Look atrăgător: niciodată nu a fost mai simplu să fii în centrul atenției în câțiva pași simpli, cu ajutorul extensiilor de păr premium.

3. Calitate superioară: toate modelele de extensii de păr premium sunt fabricate 100% din păr uman, astfel că nu deteriorează scalpul.

4. Efecte de lungă durată: fie că alegi să folosești extensiile OxY zilnic sau doar la ocaziile speciale, te bucuri de rezultatele spectaculoase pe termen lung.

5. Păr mai voluminos: indiferent de tipul de păr, cu extensiile premium obții un păr mai des, cu mai mult volum și mătăsos.

Descoperă care sunt extensiile de păr premium care ți se potrivesc, încearcă-le și bucură-te de efectele spectaculoase!
Exploreaza extensiile OxY clip-in Descopera-ti stilul, experimenteaza

Extensii de par luxoase, netede, sic si matasoase – volum extra si trecute prin procedeul de selectare dubla pentru acelasi volum pe toata lungimea.