Extensii Premium Clip On 40 cm 120 g

Create din păr natural de înaltă calitate, extensiile premium clip on 40 cm 120 g te ajută să obții coafura mult dorită simplu și rapid. Fie că te pregătești să mergi la o petrecere, la serviciu sau îți dorești să-ți schimbi look-ul, extensiile OxY sunt soluția perfectă. Toate firele de păr sunt netede și confecționate la aceeași lungime pentru a asigura o coafură voluminoasă și strălucitoare.

Indiferent că ai părul scurt sau de lungime medie, extensiile premium clip on 40 cm 120 g sunt ideale pentru a-ți stiliza părul în câțiva pași simpli. Tot ce trebuie să faci este să le atașezi cu ajutorul clemelor și să te bucuri de un păr mai des și mătăsos, care va atrage toate privirile. Învelișul din polimer care acoperă fiecare extensie protejează scalpul și părul natural împotriva deteriorării.

În funcție de preferințe, extensiile premium OxY pot fi tăiate și vopsite asemeni părului natural și chiar îndreptate cu placa sau ondulate, în funcție de preferințe.Încearcă și tu extensiile premium clip on 40 cm 120 g și vei fi surprinsă de efectele spectaculoase!

✔ ÎN STOC & GATA DE LIVRARE

Pret normal: 461,96 RON

Pret special: 404,81 RON

* Câmpuri necesare

Pret normal: 461,96 RON

Pret special: 404,81 RON

ȘI MAI MULTE MOTIVE SĂ IUBEȘTI EXTENSIILE OXY

Videos