Extensii Flip-in

Stilizează-ți părul simplu și rapid. Obține volumul și lungimea la care ai visat dintotdeauna cu ajutorul extensiilor flip-in, care se aplică în câteva minute și se desprind cu ușurință.

Extensiile pentru păr OxY sunt ideale pentru utilizarea zilnică sau la ocazii speciale, deoarece nu au nevoie de fuziune la cald sau la rece pentru a fi atașate. Realizate 100% din păr uman, ele sunt artificiul estetic potrivit pentru a-ți schimba coafura ori de câte ori dorești.

Iată de ce trebuie să încerci și tu extensiile flip-in.

1. Potrivite pentru toate doamnele și domnișoarele: indiferent că ai mai avut extensii de păr sau nu, modelele OxY dispun de un sistem de prindere ușor de folosit.

2. Se atașează foarte simplu: extensiile dispun de un sistem eficient de prindere, astfel că sunt ușor de atașat. Tot ce trebuie să faci este să iei fiecare extensie și să o prinzi în vârful capului, ajustând modul în care se așează acolo unde este cazul. La final, scoate firele tale de păr deasupra extensiilor, cu ajutorul capătului unui pieptene și bucură-te de aspectul natural.

3. Păr mai lung și mai voluminos: fie că ai părul subțire, de lungime medie sau scurt, extensiile flip-in te ajută să obții look-ul mult dorit, ca la salon.

4. Aspect natural, de durată: fiind confecționate 100% din păr natural, extensiile OxY se îmbină cu părul tău, astfel că nimeni nu va ști de micul tău secret. Alege nuanța potrivită părului tău și vei impresionată de rezultate.

5. Nu necesită lipici special sau căldură: extensiile flip-in au un sistem eficient de prindere, ușor de manevrat, astfel că pot fi purtate întreaga zi sau doar în anumite contexte, fără a deteriora scalpul.

Descoperă variantele disponibile și transformă-ți look-ul cu extensiile flip-in!