Extensii Clip on

Bucură-te de o coafură extraordinară în fiecare zi. Extensiile clip on sunt soluția ideală pentru a avea un look perfect în orice moment. Realizate 100% din păr natural, extensiile de păr OxY pot fi purtate timp îndelungat, fără a-ți deteriora scalpul sau firul de păr natural.

Indiferent de ocazie, de acum este mult mai simplu să îți stilizezi părul așa cum îți dorești. Fie că este scurt, de lungime medie sau subțire, extensiile clip on te ajută să obții un păr mai lung, des, voluminos și mătăsos, ca la coafor.

Datorită sistemului de prindere prevăzut cu clips-uri, extensiile de păr se atașează în câțiva pași simpli. Mai mult, poți să încerci coafuri noi, întrucât extensiile se comportă asemeni părului natural, astfel că pot fi vopsite, tăiate, ondulate, întinse cu placa sau cârlionțate. Tu alegi.

6 motive pentru care trebuie să testezi extensiile clip on

Clientele noastre le iubesc și la fel vei face și tu. Iată de ce...

1. Păr mai lung simplu și rapid: fie că părul tău nu mai crește de câțiva ani sau ai testat produse care nu ți-au adus rezultatul sperat, cu extensiile OxY ai garanția unui păr mai lung și mătăsos.

2. Volum impresionant: în doar câteva minute poți avea o coafură mătăsoasă și strălucitoare, de lungă durată.

3. Diversitatea de produse: extensiile clip on sunt disponibile în diverse culori și lungimi, astfel că tu poți alege foarte ușor modelul care se potrivește cel mai bine nuanței tale de păr.

4. Calitatea superioară: toate extensiile OxY sunt realizate 100% din păr uman și dispun de un sistem de prindere care nu îți deteriorează părul pe termen lung.

5. Aspect natural: extensiile clip on sunt ușoare și se îmbină cu orice tip de păr.

6. Suport constant: echipa noastră este fericită atunci când tu ești mulțumită de produsele OxY. Asigurăm asistență telefonică și prin e-mail ori de câte ai nelămuriri, vrei să returnezi extensiile sau să le schimbi.

Descoperă modelele de extensii clip on disponibile și alege-le pe cele care ți se potrivesc!

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Pret normal: 228,36 RON

  Pret special: 188,12 RON

  Cristina este o femeie de afaceri și o persoană cunoscută în domeniul financiar-bancar. La birou sau în întâlnirile cu clienții, ea este mereu în centrul atenției. Indiferent de ocazie, trebuie să arate impecabil.

  psingur aspect o deranjează însă, părul mult prea scurt și subțire. Așa că a decis să încerce extensiile clip on negru închis, realizate din păr natural 100%. Rezultatul nu a fost doar unul spectaculos, însă a contribuit și la o mai bună imagine de sine și la aprecierile celor din jur. Acum Cristina se bucură de un păr lung, des și strălucitor, pe care îl poate coafa așa cum își dorește.

  Simte-te și tu fermecătoare în orice moment! Încearcă extensiile clip on negru închis și atrage toate privirile.

  Vezi mai mult
 2. Pret normal: 228,36 RON

  Pret special: 188,12 RON

  Părul Alinei este invidiat de toate prietenele ei. Lung, des și mătăsos, exact așa cum visează să-l aibă orice femeie. Ceea ce nu știu însă apropiații Alinei este că ea poartă extensii clip on negru natural, care se îmbină armonios cu părul, conferindu-i astfel un aspect natural.

  Fabricate din păr natural 100%, fără straturi de silicon, clemele se atașează cu ușurință de restul părului și creează efectul dorit.

  Așa a reușit Alina să scape de grija părului mult prea scurt pentru a-l strânge în coadă sau pentru a realiza bucle lejere. La birou sau în timpul liber, ea reușește să atragă toate privirile.
  Nerăbdătoare să obții părul ideal? Alege extensiile clip on negru natural și bucură-te de rezultatele imediate.

  Vezi mai mult
 3. Pret normal: 228,36 RON

  Pret special: 188,12 RON

  Andreea este o tânără frumoasă, veselă și dornică întotdeauna să-i ajute pe cei din jur. Puțini sunt cei care știu că în urmă cu câteva luni, era nemulțumită de părul ei scurt. Oricât de mult timp îl lăsa să crească, nu atingea nici măcar lungimea medie. Atunci a decis că este timpul să achiziționeze extensiile clip on șaten mochachino, fabricate din păr uman.

  În câțiva pași simpli, a atașat clemele de părul ei, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor. Acum se bucură de un look reîmprospătat și le recomandă și cunoscuților extensiile clip on mochachino.

  Nu mai sta pe gânduri! Obține volumul mult dorit și un păr strălucitor.

  Vezi mai mult
 4. Pret normal: 228,36 RON

  Pret special: 188,12 RON

  Ioana obișnuia să aibă părul drept și scurt. Din copilărie visa ca într-o zi să se bucure de un păr des și de bucle lejere. Încercase numeroase tratamente, însă fără a obține rezultatele dorite. Până într-o zi când a descoperit setul de extensii clip on șaten închis. Acestea nu doar că sunt realizate din păr uman, dar se și comportă asemeni părului natural.

  Ioana poate să-l spele cu produsele cosmetice favorite și să-l încrețească ori de câte ori simte nevoia de un look fresh. Efectele imediate nu au întârziat să apară. Toate colegele de serviciu o întreabă la ce salon merge. Răspunsul ei: extensiile clip on șaten închis.

  Îți dorești să atragi și tu admirația celor din jur? Știi deja care este secretul.

  Vezi mai mult
 5. Pret normal: 228,36 RON

  Pret special: 188,12 RON

  Teodora se pregătește intens să devină mireasă. Are un simț estetic dezvoltat și este atentă la detalii. Mai sunt doar câteva luni până la mult așteptata cununie, iar modul în care arată părul ei o nemulțumește. Este de lungime medie, drept, iar ea visează să fie lung și des pentru a-l coafa așa cum își dorește.

  Nașa ei i-a recomandat să încerce extensiile clip on șaten ciocolatiu, realizate din păr uman, care se îmbină cu nuanța părului. Teodora este încântată de rezultat: extensiile se comportă precum părul ei natural, are o podoabă capilară deasă și îl poate ondula în ziua nunții.

  Vrei să obții o coafură perfectă indiferent de eveniment? Testează extensiile clip on șaten ciocolatiu și lasă-te uimită de efectele spectaculoase!

  Vezi mai mult
 6. Pret normal: 228,36 RON

  Pret special: 188,12 RON

  Gabriela coordonează o agenție de PR și este mereu în centrul atenției. Fie că participă la evenimentele clienților sau întâlniri de afaceri, trebuie să se asigure întotdeauna că are o ținută impecabilă. Recent, s-a gândit că o schimbare de look ar ajuta-o să-și reîmprospăteze imaginea. Gabriela nu este adepta modificărilor drastice, ci adoră retușurile care au un efect natural.

  Auzise de la prietene de extensiile clip on șaten castaniu, așa că a decis să le încerce. Dintr-o doamnă respectabilă cu păr scurt, Gabriela s-a transformat într-o femeie cu un păr mai bogat și strălucitor. Ori de câte ori participă la evenimente afișează o coafură nouă, elegantă, reușind să atragă aprecierile celor din jur.

  Te gândești să încerci și tu o astfel de schimbare? Alege extensiile clip on șaten castaniu, realizate din păr natural 100% și obține rezultatul mult dorit.

  Vezi mai mult
 7. Pret normal: 228,36 RON

  Pret special: 188,12 RON

  Alexandra este o femeie foarte frumoasă, sportivă și mamă a doi copii. Întotdeauna a fost mulțumită de aspectul fizic, însă după ultima sarcină a observat cum părul începe să i se rărească și să devină din ce în ce mai scurt. Deși a încercat diverse tratamente, nici unul nu avea efectul de lungă durată pe care și-l dorea.

  Până într-o zi când a descoperit că extensiile clip on șaten cenușiu, confecționate din păr natural 100%, sunt cea mai bună soluție pentru ea. La un an după utilizarea acestora, Gabriela se bucură din nou de un păr des și mătăsos și garantează faptul că extensiile se comportă precum părul ei natural.

  Redescoperă și tu frumusețea părului tău! Alege extensiile clip on șaten cenușiu și vezi cât de simplu este să-ți ondulezi părul sau să-l întinzi cu placa.

  Vezi mai mult
 8. Pret normal: 228,36 RON

  Pret special: 188,12 RON

  Gabriela este o femeie cochetă și consultant senior în vânzări al unei firme de produse cosmetice. Din adolescență, era tot timpul atrasă de noile tendințe în modă, dar și de cele mai recente lansări de rujuri sau mascara. Așa a descoperit că pasiunea pentru frumos o poate ajuta să aibă o carieră de succes în domeniul beauty.

  Cu toate că cei din jur o admiră atât din punct de vedere profesional, cât și ca aspect fizic, totuși Gabriela era deranjată de părul scurt și lipsit de volum. Asta până când a descoperit extensiile clip on blond cenușiu, fabricate din păr natural 100%. Acum, Gabriela se bucură de un păr lung și des, pe care îl poate ondula ori de câte ori dorește.

  Ești dornică să ai și tu bucle lejere, de lungă durată? Încearcă extensiile clip on blond cenușiu și lasă-te cucerită de efectele spectaculoase.

  Vezi mai mult
 9. Pret normal: 228,36 RON

  Pret special: 188,12 RON

 10. Pret normal: 228,36 RON

  Pret special: 188,12 RON

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4