Extensii Clip On 50cm 70g Şaten Mochachino 1C

Când a rămas însărcinată, Nadia nu și-a putut închipui că părul ei va suferi transformări. De la o vreme însă, firele de păr au început să se subțieze și să se despice într-un ritm amețitor. Ba chiar a început să piardă vigoarea și volumul cu care era obșnuită. De asta a început să își facă griji. Soțul său era îndrăgostit de părul ei lung și puternic. Așa reușise să îi atragă atenția la prima întâlnire.

Atunci când a aflat de Extensiile OxY Clip On 50cm 70g Şaten Mochachino 1C, a știut că sunt exact ce îi trebuie. Pe lângă faptul că se atașează ușor, setul nu folosește nicio substanță care ar putea să îi afecteze bebelușul. Cu ajutorul extensiilor OxY Clip On 50cm 70g Şaten Mochachino, Nadia nu doar își protejează părul de un stres în plus (tratamente costisitoare) dar reușește să își mențină atât lungimea dorită cât și starea de bine și de frumusețe pentru toată perioada sarcinii, care nu este deloc una ușoară.

În perioadele solicitante, organismul reacționează iar părul își poate pierde din calități. Datorită extensiilor OxY Clip On 50cm 70g Şaten Mochachino, nu e nevoie să renunți la visul de a avea mereu un păr bogat și voluminos. Încearcă și vezi!

✔ ÎN STOC & GATA DE LIVRARE

Pret normal: 323,61 RON

Pret special: 285,70 RON

ȘI MAI MULTE MOTIVE SĂ IUBEȘTI EXTENSIILE OXY