Extensii Clip on

Bucură-te de o coafură extraordinară în fiecare zi. Extensiile clip on sunt soluția ideală pentru a avea un look perfect în orice moment. Realizate 100% din păr natural, extensiile de păr OxY pot fi purtate timp îndelungat, fără a-ți deteriora scalpul sau firul de păr natural.

Indiferent de ocazie, de acum este mult mai simplu să îți stilizezi părul așa cum îți dorești. Fie că este scurt, de lungime medie sau subțire, extensiile clip on te ajută să obții un păr mai lung, des, voluminos și mătăsos, ca la coafor.

Datorită sistemului de prindere prevăzut cu clips-uri, extensiile de păr se atașează în câțiva pași simpli. Mai mult, poți să încerci coafuri noi, întrucât extensiile se comportă asemeni părului natural, astfel că pot fi vopsite, tăiate, ondulate, întinse cu placa sau cârlionțate. Tu alegi.

6 motive pentru care trebuie să testezi extensiile clip on

Clientele noastre le iubesc și la fel vei face și tu. Iată de ce...

1. Păr mai lung simplu și rapid: fie că părul tău nu mai crește de câțiva ani sau ai testat produse care nu ți-au adus rezultatul sperat, cu extensiile OxY ai garanția unui păr mai lung și mătăsos.

2. Volum impresionant: în doar câteva minute poți avea o coafură mătăsoasă și strălucitoare, de lungă durată.

3. Diversitatea de produse: extensiile clip on sunt disponibile în diverse culori și lungimi, astfel că tu poți alege foarte ușor modelul care se potrivește cel mai bine nuanței tale de păr.

4. Calitatea superioară: toate extensiile OxY sunt realizate 100% din păr uman și dispun de un sistem de prindere care nu îți deteriorează părul pe termen lung.

5. Aspect natural: extensiile clip on sunt ușoare și se îmbină cu orice tip de păr.

6. Suport constant: echipa noastră este fericită atunci când tu ești mulțumită de produsele OxY. Asigurăm asistență telefonică și prin e-mail ori de câte ai nelămuriri, vrei să returnezi extensiile sau să le schimbi.

Descoperă modelele de extensii clip on disponibile și alege-le pe cele care ți se potrivesc!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3