Cozi de Păr

Adaugă un plus de eleganță părului tău și obține cu ușurință coafura la care ai visat dintotdeauna. Cu ajutorul extensiilor clip-in ponytail, stilizarea părului nu a fost niciodată mai simplă.

Fie că ai părul scurt sau firul este subțire, nu trebuie să aștepți câteva luni pentru a-l putea prinde într-o coadă de cal. Datorită extensiilor pentru păr OxY, te bucuri în câțiva simpli de un păr superb, ca la coafor. Tot ce trebuie să faci este să îți prinzi părul și să atașezi extensiile clip-in ponytail.

Indiferent de ocazie, extensiile OxY clip-in ponytail sunt ideale pentru a afișa un look care atrage toate privirile. Fie că mergi la serviciu, ieși în oraș sau participi la evenimente luxoase, extensiile noastre sunt aliatul de care ai nevoie pentru o ținută impecabilă.

Datorită design-ului realist și varietății de culori, extensiile pentru păr OxY sunt recomandate tuturor doamnelor și domnișoarelor care își doresc o coafură sexy, de lungă durată. Realizate 100% din păr uman, extensiile nu deteriorează părul și pot fi întreținute cu produsele cosmetice obișnuite.

Ești pregătită să fii uimită de rezultatele extensiilor clip-in ponytail? Descoperă gama diversificată de produse, la prețuri accesibile.

 1. Pret normal: 409,57 RON

  Pret special: 395,29 RON

  Mirela este manager de hotel și se află tot timpul în centrul atenției. Fie că interacționează cu clienții sau are ședințe cu superiorii, ținuta vestimentară a Mirelei este impecabilă, iar părul aranjat. Ori de câte ori simte nevoia de un plus de încredere, Mirela folosește cozi din păr natural negru închis. Acestea se atașează cu ușurință de părul ei, astfel că îl poate coafa într-o superbă coadă de cal.

  Realizate 100% din păr uman, extensiile OxY sunt alegerea potrivită atunci când ai un păr scurt sau de lungime medie, dar îți dorești să îl aranjezi în diverse moduri. Cozile din păr natural negru închis dispun de cleme pentru prindere, de desprind ușor și nu afectează structura firelor tale de păr.

  Visezi să îi impresionezi pe cei din jur în orice context? Alege extensiile pentru păr ponytail și mândrește-te cu noua coafură!

  Vezi mai mult
 2. Pret normal: 409,57 RON

  Pret special: 395,29 RON

  Ștefania este pasionată de grădinărit și pe tot parcursul verii, până toamna târziu, are grijă de o multitudine de flori colorate. Livada cu fructe este și ea roditoare datorită atenției pe care i-o acordă. Deși este o gospodină desăvârșită, părul Ștefaniei este mereu strălucitor și prins într-o coadă de cal care atrage toate privirile.

  Cum reușește? Foarte simplu: cozile din păr natural negru intens sunt aliatul ei de încredere. Confecționate din păr natural 100%, extensiile OxY se atașează cu ușurință, pot fi coafate în diverse moduri și creează un look natural.

  Ai părul scurt sau de lungime medie, însă visezi să îl poți aranja așa cum îți dorești? Încearcă cozile din păr natural negru intens și convinge-te de rezultatele uimitoare.

  Vezi mai mult
 3. Pret normal: 409,57 RON

  Pret special: 395,29 RON

  Carmen se numără printre femeile care întotdeauna arată fabulos. Indiferent de cât de lungă este o zi din viața ei, adoră să poarte tocuri și ținute vestimentare elegante. Frumusețea naturală îi este completată de părul strălucitor, mătăsos și coafat în diverse moduri.

  Secretul părului ei superb? Cozile din păr natural șaten închis. La recomandarea unei prietene, a testat extensiile pentru păr OxY și a fost impresionată de calitatea acestora. Realizate din păr uman 100%, acestea se îmbină perfect cu orice podoabă capilară, nu deteriorează părul și pot fi stilizate cu ușurință.

  Vrei să te bucuri de un păr drept, cârlionțat sau de bucle lejere în câțiva pași simpli? Alege cozile pentru păr natural șaten închis și fii mereu în centrul atenției.

  Vezi mai mult
 4. Pret normal: 409,57 RON

  Pret special: 395,29 RON

  Amalia este bucătarul șef al familiei sale. Rudele și prietenii o apreciază pentru delicioasele prăjituri și mâncăruri savuroase. Deși petrece mult timp în bucătărie și poartă o bonetă specifică chef-ilor, părul ei nu este niciodată ciufulit. Toată lumea este curioasă să afle cum reușește să fie as în bucătărie și să aibă un păr superb și mătăsos ca la coafor.

  Amalia împărtășește cu drag secretul ei: cozile din păr natural șaten ciocolatiu. Confecționate exclusiv din păr uman, acestea se atașează foarte simplu cu ajutorul unor cleme și pot fi stilizate asemeni părului natural.

  Ori de câte ori simți nevoia de o schimbare de look sau ești dornică să ai un păr mai lung, Amalia îți recomandă să alegi cozile din păr natural șaten ciocolatiu. Este suficient să le încerci o dată și îți garantăm că te vei îndrăgosti de efectele lor!

  Vezi mai mult
 5. Pret normal: 409,57 RON

  Pret special: 395,29 RON

  Oana este o femeie hotărâtă, plină de viață, care excelează ca manager al unui showroom auto. Programul încărcat nu îi permite să acorde mult timp stilizării părului, astfel că are nevoie de soluții rapide și la îndemână. De câteva luni, ea folosește cozile din păr natural șaten castaniu. Realizate 100% din păr uman, acestea se atașează cu ușurință, pot fi stilizate într-o coadă sexy de cal, oferind un plus de strălucire părului tău.

  Oricât ar fi ziua de lungă, Oana afișează o ținută impecabilă și o coafură mătăsoasă, ca la salon.

  Îți dorești să economisești timp și să te bucuri de o coafură superbă în fiecare zi? Nu mai sta pe gânduri și încearcă cozile din păr natural șaten castaniu, cu efect de lungă durată.

  Vezi mai mult
 6. Pret normal: 409,57 RON

  Pret special: 395,29 RON

  Adina este responsabilă de relațiile cu publicul în cadrul unei firme de recrutare. Fie că este vorba despre activitățile zilnice sau despre evenimentele la care participă, ea reprezintă imaginea firmei și de aceea trebuie să afișeze o ținută ireproșabilă. În urmă cu câteva luni, obișnuia să petreacă mult timp dimineața pentru a-și aranja părul.

  Însă de când a descoperit cozile din păr natural șaten cenușiu, se bucură de coafuri diversificate, realizate simplu și rapid. Confecționate din păr uman 100%, acestea pot fi îngrijite cu produsele obișnuite pentru păr. Datorită clamelor de care dispun, cozile se atașează cu ușurință, fără a deteriora părul. Ori de câte ori femeile îi admiră părul, Adina recomandă extensiile pentru păr OxY.

  Alege și tu cozile din păr natural șaten cenușiu și mândrește-te cu un păr mătăsos și strălucitor!

  Vezi mai mult
 7. Pret normal: 409,57 RON

  Pret special: 395,29 RON

  Mara are un păr superb, de un blond luminos asemeni coafurii lui Marilyn Monroe. Frumusețea ei naturală, atitudinea prietenoasă și modul în care își stilizează părul atrag toate privirile oriunde merge.

  Puțini sunt cei care știu că principala alegere a Marei atunci când vine vorba de podoaba capilară sunt extensiile OxY. Cozile din păr natural blond deschis o ajută să obțină coafuri diverse și un look modern. Realizate din păr uman 100%, extensiile se atașează și se desprind ușor, fără a deteriora părul. În funcție de eveniment, Mara își poate îndrepta sau cârlionța părul simplu și rapid.

  Testează și tu cozile din păr natural blond deschis și descoperă ce tipuri de coafuri ți se potrivesc!

  Vezi mai mult