Košarica

CONTACTEAZĂ-NE

Aveţi nevoie de ajutor?

Îl găsiţi chiar aici Contactaţi-ne în doi paşi simpli:
  1. Completaţi formularul cu toate informaţiile relevante.
  2. Apăsaţi “Trimite” pentru a trimite mesajul.
Serviciul clienţi OxY Extensions este pregătit să vă răspundă toate întrebările cât mai repede posibil. În general, vă vom răspunde la întrebări în termen de o zi (24 de ore) de la primire (cu excepţia sărbătorilor). Dacă aveţi nevoie rapid de un răspuns specific, vă rugăm să citiţi lista noastră actualizată cu regularitate de întrebări frecvente. Puteţi, de asemenea, verifica „Profilul meu”, dacă aveţi deja un cont, acesta conţine informaţii depre comenzile dumneavoastră anterioare şi date de bază precum adresa dumneavoastră.
RETURURI ȘI SCHIMBURI RAPIDE

Ai ales extensiile cu nuanța nepotrivită pentru părul tău? Nicio problemă! Contactează-ne pentru a returna setul achiziționat și-ți trimitem în scurt timp unul nou.

ASISTENȚĂ GRATUITĂ PENTRU ALEGEREA CULORII POTRIVITE

Știm că, uneori, alegerea culorii potrivite pentru părul tău îți poate da bătăi de cap. La propriu! De aceea, lasă grija potrivirii nuanței extensiei alese pe mâna experților noștri.

PĂR DE CALITATE

Extensiile de păr OxY sunt fabricate din păr uman de înaltă calitate, mătăsos, moale și sănătos. Le poți întreține și spăla exact așa cum faci cu părul tău. Tunde, ondulează și stilizează-ți propriile extensii Clip de la OxY fără să-ți fie teamă că le deteriorezi firele.